Gå vidare till innehåll

Restaurang och livsmedel, Bagare och konditor, klassrum, mars- 25, HO3BAGK25RLXCAR

Stockholms Hotell- & Restaurangskola
Studiestödspoäng: 1550
17 mars 2025 - 29 maj 2026, 63 veckor
Kurslokal: Globen, Arenavägen 60
Denna utbildning är inte längre sökbar

Förkunskaper
Grundskola: Svenska/svenska som andraspråk eller motsvarande

Målgrupp
Utbildningen för dig som älskar bageri och konditori, högt tempo och att vara kreativ. Du börjar utbildningen i skolan med att lära dig grunderna i bageri och konditori, hygien och livsmedels-och näringskunskap, sedan varvas skolförlagd utbildning med APL (arbetsplatsförlagt lärande) ute på arbetsplatser. Ungefär hälften av utbildningen är APL, vilket ger dig en bra inblick i branschen och mycket goda chanser till arbete efter avslutad utbildning. Schemat med den skolförlagda utbildningen varierar. Undervisning 6 timmar per dag mellan klockan 8-18. Under APL-perioderna följer eleverna arbetsplatsernas schema. Vår utbildning är på heltid utan uppehåll eller lov. Sök vår utbildning där samarbetsförmåga och att kunna hålla många bollar i luften är nyckeln till en framgångsrik karriär inom branschen

Ingående kurser

Branschkunskap inom restaurang och livsmedel
MÅTBRC0, 100 poäng
Kursgrupp: HO253BRC0K253BAG
Kurstid: 17 mars 2025 - 4 maj 2025, 7 veckor
Centralt kursinnehåll
Hygien
HYGHYG0, 100 poäng
Kursgrupp: HO255HYG0K253BAG
Kurstid: 5 maj 2025 - 27 juli 2025, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Bageri 1
BAGBAG01, 100 poäng
Kursgrupp: HO255BAG01K253BAG
Kurstid: 5 maj 2025 - 27 juli 2025, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Konditori 1
BAGKON01, 100 poäng
Kursgrupp: HO255KON01K253BAG
Kurstid: 5 maj 2025 - 27 juli 2025, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Livsmedels- och näringskunskap 1
LIVLIV01, 100 poäng
Kursgrupp: HO257LIV01K253BAG
Kurstid: 28 juli 2025 - 14 december 2025, 20 veckor
Centralt kursinnehåll
Bageri 2
BAGBAG02, 200 poäng
Kursgrupp: HO257BAG02K253BAG
Kurstid: 28 juli 2025 - 14 december 2025, 20 veckor
Centralt kursinnehåll
Konditori 2
BAGKON02, 200 poäng
Kursgrupp: HO257KON02K253BAG
Kurstid: 28 juli 2025 - 14 december 2025, 20 veckor
Centralt kursinnehåll
Bageri 3
BAGBAG03, 100 poäng
Kursgrupp: HO2512BAG03K253BAG
Kurstid: 15 december 2025 - 8 mars 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Konditori 3
BAGKON03, 100 poäng
Kursgrupp: HO2512KON03K253BAG
Kurstid: 15 december 2025 - 8 mars 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Choklad och konfektyr
BAGCHO0, 100 poäng
Kursgrupp: HO263CHO0K253BAG
Kurstid: 9 mars 2026 - 29 maj 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Konditori 4
BAGKON04, 100 poäng
Kursgrupp: HO263KON04K253BAG
Kurstid: 9 mars 2026 - 29 maj 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Bageri 4
BAGBAG04, 100 poäng
Kursgrupp: HO263BAG04K253BAG
Kurstid: 9 mars 2026 - 29 maj 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Service och bemötande 1
SEVSEV01, 100 poäng
Kursgrupp: HO2512SEV01K253BAG
Kurstid: 15 december 2025 - 8 mars 2026, 12 veckor
Centralt kursinnehåll
Orienteringskurs - Yrkesintroduktion inom valt yrkesområde
KGYORI11T, 50 poäng
Kursgrupp: HO253ORI11TK253BAG
Kurstid: 17 mars 2025 - 4 maj 2025, 7 veckor
Centralt kursinnehåll