Validering - inom Restaurang och livsmedel, Kock, apr-25, HO4VALRL25KOCK
Stockholms Hotell- & Restaurangskola
Studiestödspoäng: 100
21 april - 25 maj, 5 veckor
Kurslokal: Globen, Arenavägen 60
Ansök senast 9/2
Förkunskaper
Godkänt betyg i svenska eller svenska som andraspråk grund
eller motsvarande. Dessutom ska du ha arbetat sammanlagt i
minst två år på heltid inom valt yrkesområde.
Betyg och arbetsgivarintyg ska laddas upp med din ansökan.
För att visa att du arbetat minst två år på heltid behöver du
ladda upp ett arbetsgivarintyg som innehåller: start- och
slutdatum, vilken omfattning du har arbetat i procent samt
datum och underskrift av arbetsgivaren på företaget.
Målgrupp
Validering är för personer som har yrkeserfarenhet inom
ett yrkesområde men som saknar formell
dokumentation/betyg samt sökt yrkespaket inom valt
område.
Valideringsprocess:
Vuxenutbildningscentrum kontaktar dig för att boka in ett
inledande kartläggningssamtal. Bedöms du ha tillräcklig
erfarenhet från aktuellt yrkesområde får du starta
valideringskursen på den skola du valt. Där kommer en
fördjupad kartläggning att ske där dina kunskaper och
kompetenser bedöms och värderas. Valideringen kan leda
till en prövning med betyg, ett intyg eller till att du ska läsa
ordinarie kurser.
Länkar
Ingående kurser
Fördjupad kartläggning inför yrkesutbildning
KGYORI11AN, 100 poäng
Kursgrupp: HO254ORI11ANVAL245
Kurstid: 21 april 2025 - 25 maj 2025, 5 veckor